Sudionici OMEP konferencije u posjeti vrtiću

29.06. 2017.

U sklopu upravo završene 69. svjetske konferencije OMEP-a „Early Childhood Relationship: The Foundation for a Sustainable Future“ koja se održala od 19. do 24. lipnja 2017. u Opatiji kao primjer dobre prakse prezentiran je i rad Dječjeg vrtića Viškovo.

U posjetu vrtiću došli su odgojitelji, stručni suradnici, ravnatelji, znanstvenici te kreatori obrazovnih politika iz različitih zemalja svijeta: Japana, Kine, Tajvana, Poljske, Islanda, Sjedinjenih Američkih Država, Novog Zelanda i Izraela.

Kroz prezentacije te uvid u praktični rad i organizaciju predškolskog odgoja i obrazovanja u našem vrtiću sudionici su mogli bolje upoznati odgojno-obrazovnu praksu, kurikulum i standarde rada.

Posjetitelje su u vrtiću dočekali mali zvončari i čakavčići koji su im uz fritule i orehnjače poželjeli toplu dobrodošlicu u naš vrtić i Viškovo.

Gosti su se zahvalili na lijepoj dobrodošlici, pohvalili su vrtić i način na koji se radi, oduševljeni su razinom profesionalnosti i kvalitetom viđene odgojno-obrazovne prakse. Ovakvi posjeti i podržavajuće povratne informacije predstavljaju za nas poticaj za daljnjim poboljšanjima vlastitog rada u smjeru izgradnje našeg vrtića kao mjesta zajedničkog rasta i razvoja djece i odraslih.

  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.