Kako smo proveli Dane vrtića 2017.

28.04. 2017.

Dani Dječjeg vrtića Viškovo 2017. održani su u terminu od 18. do 24. travnja kroz brojna događanja za djecu, roditelje i građanstvo.

U srijedu, 19. travnja  u vrtiću je organiziran Dan otvorenih vrata u sklopu kojega se održala i likovna radionica za djecu. Kao odraz dječje kreativnosti, nastali su brojni crteži o Viškovu, kao i mali improvizirani film sa znamenitostima mjesta.

U subotu, 22. travnja djeca, roditelji i djelatnici vrtića pozdravili su i ispratili  jednu od najznačajnijih biciklističkih utrka pod nazivom Tour of Croatia koje je prošla kroz središte Viškova.

Poslije utrke, na parkiralištu Milihovo, vrtić je organizirao „Dan na kotačima“ za djecu, odgajatelje, roditelje i sve ostale zainteresirane građane.  Održane su „utrke“ različitih prometala na postavljenom poligonu, a sva djeca koja su sudjelovala dobila su „vozačku dozvolu“.

U ponedjeljak, 24. travnja obilježena je  Zelena čistka na kojoj su sudjelovala djeca i roditelji. U jutarnjim su  satima djeca su donosila sadnice cvijeća koje su potom zasadila na terase, a u popodnevnim satima održana je radna akcija čišćenja i uređenja dvorišta pod nazivom „Uljepšajmo prostor djeci“.

Ovom prigodom se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na radnoj akciji te doprinijeli uređenju okoliša za dobrobit naše djece!

  • Galerija slika
  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.