Održana konferencija za novinare

11.05. 2017.

U Dječjem vrtiću Viškovo održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 16. Olimpijski festival dječjih vrtića Primorsko-goranske županije koji će se održati u subotu 13. svibnja 2017. godine na stadionu NK Halubjan, Brnasi 1, Viškovo.

Organizatori ovogodišnjeg festivala su Dječji vrtić Viškovo iz Viškova i Zajednica sportova Primorsko-goranske županije, a festival se održava pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Primorsko-goranske županije i Općine Viškovo.

Generalni sponzor 16. olimpijskog festivala je INA d.d.

Na konferenciji su se prisutnim predstavnicima medija u ime organizatora obratili: Ingrid Lončarić, ravnateljica dječjeg vrtića Viškovo; Sergio de Privitellio, koordinator Olimpijskog festivala dječjih vrtića županije te Darko Ivošević, glavni tajnik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije.

Sanja Udović, načelnica Općine Viškovo, Goran Petrc, pročelnik Ureda županije te Erkki Ranta, direktor Rafinerije nafte Rijeka u svojim su se obraćanjima posebno dotakli vrijednosti koje promiče Olimpijski festival dječjih vrtića, a to su: uvažavanje, izvrsnost i prijateljstvo te poštena igra (fairplay).

  • Galerija slika
  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.