Dječji tjedan

U prvom tjednu listopada smo u suradnji s Društvom "Naša djeca" brojnim aktivnostima obilježili Dječji tjedan.  Cilj dječjeg tjedna je promicanje dječjih prava na različitim razinama, usmjeravanje pozornosti javnosti prema pravima, potrebama i mjestu djece u društvenoj zajednici kao i aktivna participacija djece u aktivnostima lokalne zajednice.

U skladu s tim, djeca su u ponedjeljak, 5. listopada, imala mogućnost uživati u predstavi "Čarobna zemlja poštovanzanija" koja na slikovit i zabavan način prikazuje vrijednost međusobnog poštovanja.

U utorak, 6. listopada, djeca su u svim grupama razgovarala o dječjim pravima i obvezama, prijateljstvima i različitostima te su, potaknuta razgovorima, nacrtala i ispisala poruke pozitivne poruke o prijateljstvu, toleranciji, važnosti međusobnog pomaganja i sl. koje su potom podijelila odraslima.

U srijedu, 7. listopada, djeca su oslikavala "zastavu" našeg vrtića koja se sastojala od otisaka dječjih dlanova te slogana "Ljubav djeci prije svega". Zastavu smo potom, zbog loših vremenskih uvjeta, izložili na zajedničkom hodniku našeg vrtića na etaži "Jesen".

  • Galerija slika
  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2023. Sva prava pridržana.