Kazalište u kući

30.03. 2020.

Pozivamo vas da se sa svojom djecom uputite u lutkarsko kazalište, ali tako da ne napuštate svoj dom! Donosimo vam četiri linka koji će vas i vaše dijete odvesti u kazališta u Rijeci, Puli i Zagrebu. Nadopuna! Još tri linka koji vas odvode u kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba te gradska lutkarska kazališta iz Osijeka i Splita. Nadamo se da uživate u predstavama!  

 

- Gradsko kazalište Rijeka će svaki petak u 12 sati na svojoj službenoj internetskoj stranici i na svom službenom Facebook profilu postaviti link putem kojeg će publika moći pogledati neke od uspješnih predstava Kazališta. Program pod imenom "U lutkarsko s kauča" provodit će se sigurno do 14. travnja, do kada su privremeno i obustavljena javna okupljanja, a nastavak programa ovisit će o daljnjem razvoju situacije vezane uz koronavirus. Program otvara nagrađivana predstava Wanda Lavanda, autorice Jelene Tondini i redateljice Morane Dolenc. Drugo, 20. ožujka je Svjetski dan kazališta za djecu i mlade, a u subotu, 21. ožujka Svjetski dan lutkarstva i naše zajedničko druženje nama bi bilo zaista veliko veselje", poručili su lutkari. Predstava Wanda Lavanda će biti dostupna za pogledati do idućeg petka, 27. ožujka kada će je u podne zamijeniti druga. Koji je drugi naslov programa „U lutkarsko s kauča“, publika će doznati idući četvrtak, kao i lutke, ali one ionako nikada ne spavaju.

http://www.gkl-rijeka.hr

- Putem službene facebook stranice Gradsko kazalište Pula emitirat će se snimka ovosezonske predstave Kraljević i prosjak povodom obilježavanja Dana kazališta za djecu i mlade 🕐Termini : 20. ožujka u 18 sati 21. ožujka u 11 sati

https://www.facebook.com/INKPula/

- I kazalište Mala scena imati će prijenose predstava uživo. Na njihovoj web stranici provjerite koje su to predstave i kada se emitiraju.

http://www.mala-scena.hr

 

- ZAJC UZ VAS: ZAJCIĆ ZA LAKU NOĆ, Hrvatsko naradno kazalište Ivan pl. Zajc, na svom službenom Facebook profilu donosi ciklus priča i bajki za laku noć!

https://www.facebook.com/ZajcRijeka/

 

- TVORNICA LUTAKA

http://ns-sesvete.hr/vise/tvornica-lutaka-i-narodno-sveuciliste-sesvete/

 

- DJEČJE KAZALIŠTE BRANKA MIHALJEVIĆA IZ OSIJEKA

http://www.djecje-kazaliste.hr/ostani-kuci-i-kazaliste-ukljuci-nije-me-strah-besplatno-za-sve/

 

- GRADSKO KAZALIŠTE LUTAKA, SPLIT

https://gkl-split.hr/

 

 

  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.