O suradnji, medvjedu i klaviru

03.05. 2020.

Ovako je glasila objava:

„Dragi sugrađani, posebno draga djeco i roditelji, budući da trenutačno tete i barbe pričalice iz Portića ne mogu posjećivati djecu u Dječjoj bolnici na Kantridi i svojim pričama im olakšati boravak u bolnici, odlučili smo u duhu raznih akcija koje se pokreću ovih dana, pokrenuti čitanje i pričanje priča od kuće - Svakog dana jedna priča.“

I naravno da smo i mi odlučili čitati priče i u suradnji s Udrugom Portić naše priče ponuditi djeci Portića, a njihove priče približiti našoj djeci. Ova izolacijska vremena su nas spojila i rodila se prekrasna suradnja!

Da li ste čuli za Udrugu Porić?

To je udruga za promicanje dobrobiti djece iz Rijeke. Njihova misija je promoviranje vrijednosti u području skrbi za dijete, poticanje ranog razvoja i promoviranje odgovarajuće izvaninstitucionalne skrbi, jačanje društvene svijesti i roditeljske kompetencije u području odgoja u najboljem interesu djeteta i mladih i provođenje programa psihosocijalne potpore za djecu, mlade, roditelje i članove Udruge.

Kako je ovo doba promijenilo naše svakodnevne radne navike, susrete, druženje i provođenje zajedničkih aktivnosti, promišljali smo kako bismo vrijeme koje djeca provode kod kuće, sa svojim roditeljima, učinili sadržajnijim i bogatijim, odgojiteljice: Anita Princ, Danijela Varda Mečev, Natali Vičić i Snježana Kozić čitaju priče jer jako dobro znaju koliko je djeci priča važna, koliko je dječja knjiga važna i koliko je važno čitanje djeci.

Ovim putem zahvaljujemo se Udruzi Portić na uključenju u akciju, toploj suradnji i veselimo se ponovnom druženju.

A vi, roditelji i djeco i nadalje slušajte i gledajte priče na stranicama Udruge Portić.

Danas vam donosimo priču Medo i klavir, koju za vas čita i stranice lista odgajateljica Danijela Varda Mečev.

Ova prekrasno ilustrirana slikovnica donosi priču o pravom prijateljstvu, ljubavi i o tome kako treba slijediti svoje srce i snove, kamo god da idemo, gdje god da jesmo…

https://www.facebook.com/PorticRijeka/videos/273695933802016/

  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.