Završen prvi ciklus online predavanja RZ mini

10.12. 2020.

U utorak, 08. prosinca 2020. završen je prvi ciklus online predavanja za roditelje pod nazivom RZ mini interaktivna web predavanja.

Tijekom mjeseca studenog i prosinca održana su tri predavanja u kojima smo obrađivali teme pod nazivom Trebaju li djeca granice?, Samo se igra?! - Važnost igre za cjeloviti razvoj djeteta te Djeca i mediji s kojim je i završen prvi ciklus.

Voditeljice predavanja bile su psihologinje Gorana Mišćenić iz DV Opatija i Sonja Pribela-Hodap iz DV Viškovo.

Predavanja smo provodili u suradnji s Centrom za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno u međunarodnoj inicijativi "The Human Safety Net" u partnerstvu s Generali osiguranjem.

Osmišljena su kako bismo roditeljima pružili podršku u vrijeme kada nam epidemiološke mjere ne dopuštaju da to, kao što je uobičajeno, činimo uživo u našim vrtićima. Ova su predavanja modificirani oblik nekih sadržaja koji provodimo u Programu za roditelje Rastimo zajedno.

Tijekom tri susreta, predavanjima su se pridružili brojni roditelji, ali i stručnjaci ranog i predškolskog odgoja iz raznih krajeva Hrvatske: Zagreba, Pelješca, Osijeka, Opatije, Rijeke, Viškova, Murtera, Crikvenice, Umaga, Labina, Pule, Rovinja, Dubrovnika, Splita, Zadra, Sinja, Velike Gorice, Čakovca…

Predavanje je završeno uz želju sudionika za novim predavanjima. Vjerujemo kako ćemo u nadolazećoj godini i dalje nastaviti raditi na isti način uz nove teme koje predstavljaju izazov za roditelje u odgoju njihove djece.

  • Kontakt informacije
Sonja Pribela - Hodap - psiholog

Sonja Pribela - Hodappsiholog

Pošaljite upit

Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.