Dječji tjedan u DV Viškovo

18.10. 2021.

U Dječjem vrtiću Viškovo smo Dječji tjedan 2021. proslavili veselo, šareno, raznoliko i zdravo!

Obilježavanje Dječjeg tjedna započeli smo u ponedjeljak kada su zajednički skupine Pčelice i Zečići izradili zastavu s otiscima dlanova i logom:

Sve što djeci treba ljubav je i sreća do neba. To im mogu pružiti svi! U vrtiću tete i prijatelji!

Zastava je krasila pročelje našeg vrtića tijekom cijelog Dječjeg tjedna, podsjećajući odrasle na ostvarivanje dječjih prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu kao i postavljena izložba dječjih radova na ogradi našeg vrtića.

Tradicionalna aktivnost  Dječjeg tjedna je i posjeta djece vrtića načelnici Općine Viškovo, koju je zbog spriječenosti ovaj put zamijenio njen zamjenik Denis Mladenić. Vrtićarci su iznijeli svoje zahtjeve, prijedloge, mišljenje i komentare za poboljšanje potreba i prava djece. Predložili su i nekoliko zanimljivih i zabavnih ideja kako bi nam vrtić bio ljepši!

Opća skupština Ujedinjenih naroda proglasila je ovu godinu Međunarodnom godinom voća i povrća, pa smo kroz predavanje zdravstvene voditeljice Jelene Andesilić Antić, mag. nutr. clin. prezentirali novi jelovnik DV Viškova i podignuli svijesti odraslih važnosti zdrave prehrane djece.

Obilježavanje Dječjeg tjedna završili smo u petak kad su naše Pčelice i Zečići s prijateljima iz cijelog vrtića otpjevali pjesmicu Budi sretan svaki dan.

  • Galerija slika

© Dječji vrtić Viškovo 2022. Sva prava pridržana.