Viškovski vrtić proveo ciklus radionica s roditeljima

Stručni skup za stručnjake iz Primorsko-goranske i Istarske županije, posvećen provedbi programa »Rastimo zajedno« i »Rastimo zajedno plus«, održan je u Dječjem vrtiću Viškovo, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje. Pedesetak stručnjaka iz dječjih vrtića slušalo je izlaganje Jasne Šverko, više suradnice za predškolski odgoj u riječkoj podružnici Agencije, te druga predavanja.

Programi »Rastimo zajedno« i »Rastimo zajedno plus« usmjereni su na pružanje podrške roditeljima, a viškovski vrtić prerastao je u pravi mali regionalni centar, gdje djelatnici iz drugih vrtića dolaze na dodatne edukacije.

U Dječjem vrtiću Viškovo ove godine proveli smo jedan ciklus radionica s roditeljima, u sklopu ovih programa. Imali smo velik odaziv, sudjelovalo je 19 roditelja, a vrtić ima tri djelatnika educirana za provedbu programa »Rastimo zajedno«. Kroz taj program Dječji vrtić Viškova postaje mjesto podrške roditeljima, ali i drugim stručnjacima kroz edukacije koje ovdje provodimo, objašnjava psihologinja u DV Viškova, Sonja Pribela-Hodap. U viškovskom vrtiću i dalje će nastaviti s programom pružanja podrške roditeljima.

Novi list

  • Kontakt informacije
  • Vezani dokumenti
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2022. Sva prava pridržana.