Vrtić mjesto cjelovitog razvoja djeteta

Dječji vrtić Viškovo ima optimalne uvjete za cjeloviti razvoj svakog djeteta, uz brojne programe i njegovanje tradicije posebna pažnja posvećuje se zdravom načinu života - kao osnovi za zdrav razvoj.

Dječji vrtić "Viškova", koji je svoju povijest počeo pisati u jednoj staroj učionici OŠ "Sveti Matej", dvadesetu obljetnicu postojanja dočekuje kao moderno zdanje u potpunosti prilagođeno potrebama suvremenog psihofizičkog razvoja djece predškolskog uzrasta. U redovnom cjelodnevnom programu u 4 jaslične i 8 vrtićkih skupina upisano je ukupno 250 djece u dobi od jedne godine života do polaska u školu.

Promišljajući potrebe djece, roditelja i zajednice, a oslanjajući se na vlastite stručne resurse, uz stalnu podršku osnivača, vrtić stvara vlastitu odgojno-obrazovnu praksu, otvarajući nove teme i mogućnosti.

O poduzetim aktivnostima i stalnoj potrebi za osuvremenjivanjem rada u predškolskoj ustanovi razgovarali smo s ravnateljicom Ingrid Lončarić, dipl. pedagoginjom prof., koja funkciju ravnateljice viškovskog vrtića obnaša od prošle godine, a uz bogato radno iskustvo u djelatnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja već 17 godina djeluje kao ravnateljica predškolske ustanove.

© Dječji vrtić Viškovo 2023. Sva prava pridržana.