Novi ciklus radionica Rastimo zajedno za roditelje

22.09. 2023.
Pozivamo Vas da se uključite u radionice za roditelje "RASTIMO ZAJEDNO". S radošću vas očekujemo na prvom susretu u srijedu 4.listopada 2023. u 17 sati. Prijaviti se možete kod psihologinje osobno, na e-mail: sonja.pribela-hodap@vrtic-viskovo.hr ili na mob. 091/3260774.

Što i kako radi psiholog u vrtiću

15.09. 2023.
Novi broj časopisa 'Dijete, vrtić, obitelj' s naslovom 'Stručni suradnici u vrtiću' sadrži i članak 'Što i kako radi psiholog u vrtiću' autorice, psihologinje Sonje Pribela-Hodap iz DV Viškovo.

Dobro došli!

30.08. 2023.
Polazak u vrtić je događaj važan za cijelu obitelj i velika je promjena u dosadašnjim rutinama djeteta. Preporučamo puno strpljenja, pružanja utjehe, razgovora i njegovanja osjećaja sigurnosti djetetu! Više informacija o periodu adaptacije možete pročitati na našoj web stranici (linkovi u nastavku)! Neka nam svima bude zdrava, vesela, opuštena i zaigrana nova pedagoška godina!

Međunarodni dan obitelji 15.05.2023.

17.05. 2023.
I ove godine u našem vrtiću obilježili smo Međunarodni dan obitelji. Okupile smo roditelje i djecu jasličke skupine Sovice te polaznike ovogodišnjeg Kluba očeva u zajedničku igru i druženje djece i roditelja.

Lista dobrih knjiga za djecu, mlade i roditelje

21.11. 2022.
Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskoga knjižničarskog društva svake godine objavljuje listu dobrih knjiga za djecu, mlade i roditelje, tj. popis kvalitetnih i zanimljivih knjiga za djecu od najranije dobi do knjiga namijenjenih djeci i mladima, stripova za djecu i mlade te popularno-znanstvene literature za djecu, mlade, roditelje, odgajatelje i učitelje.

Kako mala djeca uče - podrška odraslih u učenju djece

04.11. 2022.
Vrijeme je za nova online druženja roditelja i stručnjaka! Predavanje za roditelje pod nazivom Kako mala djeca uče održati će se u četvrtak, 10.11.2022. godine u 17,30 sati putem Zoom platforme. Kako biste dobili mail s podacima za uključivanje potrebno je prethodno registrirati se. Veselimo se ponovnom druženju u online okruženju! Jedan prozorčić čeka i vas.

Predškolci u izolaciji

27.01. 2022.
Dragi roditelji, ako imate u izolaciji predškolca, moguće je da se brinete kako će te nastaviti s programom pripreme djeteta za školu? Slobodno se opustite, priprema za školu se dešava svakog trena, ona nije odvojena od svakodnevnog života djeteta, nije to poseban trenutak rješavanja zadataka i usvajanja znanja već svaki trenutak koji potiče dijete da razmišlja, zaključuje, igra se, uči nove životne vještine... Ipak, ako vam fali ideja kako zabaviti vaše dijete tijekom izolacije, ovaj put donosimo vam čak 10 aktivnosti i igara koje razvijaju predškolske vještine i u izolaciji!

Čemu služi tata?

19.03. 2021.
Danas, 19. ožujka, obilježavamo Dan očeva. Očev dan, dan je u čast oca i slavi očinstvo i utjecaj očeva u društvu. U članku pod nazivom: Čemu služi tata? pročitajte o jedinstvenom doprinosu očeva dugoročnoj dobrobiti djeteta.

Bio jednom jedan puž

19.02. 2021.
Danas vam predstavljamo jednu sasvim posebnu slikovnicu. Slikovnica je nastala kao samostalni dječji projektni rad djece skupine Pužići. Djeca su kreatori priče, ilustracija, teksta napisanog na ilustracijama, korica, a grafički ju je uredila odgojiteljica Nataša Klarić.

© Dječji vrtić Viškovo 2023. Sva prava pridržana.