Dan 11.

11.12. 2020.

Izradite božićnu čestitku!

Božić nam se bliži brzim korakom.

Adventski vijenac smo izradili, kalendar isto, a sad je vrijeme za božićne čestitke.

Jeste li možda poslali ili planirate poslati koju?

Ove godine donosimo vam nekoliko ideja kako da božićne čestitke izradite sami te pošaljete svojim bližnjima, pogotovo u ovo vrijeme kada zbog pandemije možda nećemo biti u mogućnosti provesti Božić sa svojim najmilijima.

Ono što stvorimo vlastitim rukama ima puno veću vrijednost jer smo u to uložili vrijeme, ljubav, trud i upravo to i poklanjamo.

U današnje vrijeme sve se radi automatski i na brzinu, pa nam je tako lakše kopirati istu poruku na mobitelu i poslati na niz adresa nego sjesti i izrađivati/ispisivati vlastitu čestitku. Mi biramu drugu opciju jer je puno vrijednija, osobnija, toplija i opipljivija, a sreća i toplina u srcima onih koji ih prime bit će nemjerljiva. To je za njih posebno vrijedan dar.

Za ovu aktivnost potreban vam je tvrđi papir u boji te ostalo po želji; flomasteri, tempere, kolaž papir, škarice, ljepilo, dugmići, pomponi, vata, šljokice... Papir presavijte na pola. Dajte djetetu da po svojoj želji ukrasi prednji dio čestitke te zajedno sastavite i u unutrašnjosti napišite kratki tekst.

Donosimo vam nekoliko primjera.

Vaše čestitke spremne su za slanje!

  • Galerija slika
  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.