Mobilnosti stručnih djelatnika u Grčku i Švedsku

01.09. 2023.
U sklopu Erasmus+ projekta „Učenje na otvorenom za sve“ provedene su mobilnosti u Grčku i Švedsku. Tečajevi kojima su prisustvovale stručne suradnice i odgojiteljice vrtića bili su prilika za stavljanje poznatih sadržaja u novi kontekst i usvajanje novih metoda i znanja u planiranju aktivnosti na otvorenom prostoru s djecom svih mogućnosti.

Prvi Erasmus+ projekt!

11.04. 2023.
Projekt "Učenje na otvorenom za sve" je usmjeren na obogaćivanje života djece kroz aktivnosti na vanjskom prostoru te aktivnosti iz područja odgoja i obrazovanja za okoliš. Posebnu pažnju projekt daje uključivanju djece svih sposobnosti. O projektu čitajte u Glasniku Općine Viškovo!

Zečići ususret Uskrsu

07.04. 2023.
Uskrs je pred vratima i pravo je vrijeme da angažiramo djecu i zajednički se upustimo u šarenu pustolovinu iščekivanja.... Šarenilo karakteristično za blagdan Uskrsa vrlo je privlačno djeci, te je većina s radošću sudjelovat u svim pripremljenim aktivnostima. U našoj pustolovini upoznali smo Uskršnje običaje drugih zemalja uključivši se u eTwining projekt pod nazivom "Easter is coming".

Mali istraživači u eTwinning projektu

22.12. 2022.
Skupina za potencijalno darovitu djecu ove godine se uključila u eTwinning projekt HERE & NOW with Art and Mindfulness at School. Prvi naš zajednički uradak je kalendar koji nas kroz različite mindfulness aktivnosti vodi kroz godinu, a kojeg možete preuzeti na poveznici.

© Dječji vrtić Viškovo 2023. Sva prava pridržana.