Radionice Šumske pedagogije

15.04. 2024.
U sklopu Erasmus+ projekta „Učenje na otvorenom za sve“ ugostili smo dvije pozvane stručnjakinje iz Gozdarskog inštituta Slovenije koje su stručnim djelatnicima i djeci približile načela rada Šumske pedagogije.

Novi e Twinning projekt!

15.03. 2024.
Dječji vrtić Viškovo u ožujku 2024. uključio se u još jedan e Twinning projekt pod nazivom Go back to the forest, connect with nature, u suradnji s dječjim vrtićima iz Turske i Latvije.

Mobilnosti u Firenci

28.02. 2024.
Početkom listopada 2023. godine, tri odgojiteljice DV Viškovo sudjelovale su u mobilnostima u sklopu Erasmus+ projekta "Učenje na otvorenom za sve" u Firenci.

Aktivnost mobilnosti u okviru mreže eTwinning

17.11. 2023.
Sevilla u Španjolskoj bila je, u periodu 9. do 11. studenog 2023., domaćin aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning: From the Classroom to Lifelong Success: Nurturing Essential Competences na kojem je sudjelovala psihologinja Sonja Pribela-Hodap.

Obilježili smo Erasmus days

20.10. 2023.
Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, održana je od 9. do 14. listopada. I naš vrtić se uključio u obilježavanje 7. Dani Erasmusa – manifestacije kojom se u cijelom svijetu obilježava uspjeh programa Erasmus+ kroz tri aktivnosti.

Nacionalna oznaka kvalitete za eTwinning projekte

19.10. 2023.
Sva četiri eTwinning projekta Dječjeg vrtića Viškovo dobila su Nacionalnu oznaku kvalitete. Nacionalna oznaka kvalitete dodjeljuje se odgojno-obrazovnim radnicima koji su surađivali na izvrsnim eTwinningovim projektima i označava da je projekt dosegnuo određenu razinu kvalitete u njihovoj zemlji.

Erasmus days: Absolute Beginners

06.10. 2023.
Potpuni smo početnici, koračamo svojim prvim Erasmus+ projektom i želimo s vama podijeliti naše prvi korake. Dođite u utorak, 10.10.2023. od 18,00 sati i poslušajte naša iskustva na virtualnom susretu putem Zoom platforme. Jedan virtualni prozor čeka i vas!

Mobilnosti stručnih djelatnika u Grčku i Švedsku

01.09. 2023.
U sklopu Erasmus+ projekta „Učenje na otvorenom za sve“ provedene su mobilnosti u Grčku i Švedsku. Tečajevi kojima su prisustvovale stručne suradnice i odgojiteljice vrtića bili su prilika za stavljanje poznatih sadržaja u novi kontekst i usvajanje novih metoda i znanja u planiranju aktivnosti na otvorenom prostoru s djecom svih mogućnosti.

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.