Čitanje djeci u obiteljima DV Viškovo- rezultati ankete

27.12. 2022.
Iz znatiželje što roditelji djece polaznika Dječjeg vrtića Viškovo misle o čitanju djeci i kako oni prakticiraju ritual čitanja djeci, proveli smo anketu. Anketa je provedena putem online obrasca te je u njemu sudjelovalo 106 roditelja djece rane i predškolske dobi, što čini 38% roditelja djece polaznika našeg vrtića.

Mali istraživači u eTwinning projektu

22.12. 2022.
Skupina za potencijalno darovitu djecu ove godine se uključila u eTwinning projekt HERE & NOW with Art and Mindfulness at School. Prvi naš zajednički uradak je kalendar koji nas kroz različite mindfulness aktivnosti vodi kroz godinu, a kojeg možete preuzeti na poveznici.

Dobro je činiti dobro!

22.12. 2022.
U mjesecu darivanja i dobrih djela, djeca iz skupina Črešnjice i Tičići, Područnog objekta Marčelji i njihovi roditelji donirala su hranu i tople dekice Azilu za napuštene životinje Viškovo.

Božićna radionica u Pačićima

21.12. 2022.
Ususret nadolazećim blagdanima u skupini Pačići održana je božićna radionica za djecu i roditelje. Malene ruke naših jasličara zajedno sa svojim roditeljima izrađivali su razne božićne ukrase i čestitke.

Bubamare na adventu

21.12. 2022.
Nakon razgledavanja Trsata i najljepšeg pogleda na grad koji teče spustili smo se trsatskim stubama do Korza. Provozali smo se vlakićem djeda Mraza i počastili se fritulama. Uživali smo u šetnji našim gradom,promatrajući božićne ukrase i vratili se u vrtić puni dojmova.

Božićno druženje u Vrapčićima

21.12. 2022.
Postoji li bolji način za ispratiti staru godinu i dočekati novu nego uz pjesmu? Tako su Vrapčići pripremili recitaciju i pjesmice za božićno druženje s roditeljima. No, i ručice su bile vrijedne. Poklone su pripremili za roditelje, ali i djede i bake.

Druženje Lastavica i Leptirića

21.12. 2022.
U iščekivanju nadolazećih blagdana, okupili smo se kako bismo uz topao čaj, prigodnu glazbu s roditeljima i njihovim mališanima izradili prigodne ukrase. Božić su, prije svega dragi ljudi i sretna lica naše djece. To je pravi duh blagdana, te ih provedite u zajedništvu i toplini vaših domova. Sretan Božić žele vam skupine Lastavice i Leptirići.

© Dječji vrtić Viškovo 2023. Sva prava pridržana.