Počel je PUST!

25.01. 2024.
Stiglo nam je najveselije i najšarenije vrijeme, peto godišnje doba kako mu tepaju: počel je Pust!

Pomoćnik za djecu s teškoćama u dječjem vrtiću

09.01. 2024.
U Dječjem vrtiću Viškovo uključivanjem pomoćnika za djecu s teškoćama u rad vrtića nastoji se olakšati djeci s teškoćama uključivanje u vrtić. Iskustvo nam pokazuje kako boravak i učenje djece s teškoćama u razvoju uvelike ovisi o dodijeljenom pomoćniku, on predstavlja jedan od ključnih čimbenika u uspješnoj tranziciji i prilagodbi djece u vrtićku skupinu.

Posjetio nas je Djed Božićnjak!

22.12. 2023.
U ponedjeljak, 18. prosinca, svojim dolaskom iznenadio nas je Djed Božićnjak! On je stigao iz daleke Laponije te razveselio mališane vrećama punim poklona! Veselju i uzbuđenju nije bilo kraja, a djeca su ga počastila i najljepšim božićnim pjesmama i čestitkama!

Čestitka

21.12. 2023.
Sretan Božić i uspješnu 2024. godinu, žele vam djeca i djelatnici Dječjeg vrtića Viškovo!

Održano predavanje o šećernoj bolesti tipa 1 u dječjoj dobi

29.11. 2023.
U suradnji s NZZJZ PGŽ u utorak, 28.11.2023. godine održano je predavanje o šećernoj bolesti tipa 1 u dječjoj dobi. Predavanju su prisustvovali djelatnici vrtića koji su imali priliku proširiti znanje o toj sve češćoj kroničnoj bolesti. Predavanje su održali prim. Helena Glibotić Kresina, dr.med., spec. javnog zdravstva, Sandro Kresina, dr.med., spec. školske medicine i Nevenka Vlah, univ.mag.sanit.publ.

Dan kruha u Marčeljima

13.10. 2023.
Roditelji skupina Tičići i Črešnjice jako su nas ugodno iznenadili svojim pekarskim umijećem. Zajedno sa svojom dječicom uključili su se u pripremu raznovrsnih pekarskih proizvoda.

Dječji tjedan u Marčeljima

13.10. 2023.
I ove smo godine prvi puni tjedan u listopadu, od 2. do 8. listopada posvetili obilježavanju Dječjeg tjedna. Ovu je godinu posvećena obilježavanju Europske godine vještina pa smo i mi odlučili isprobati neke nove, ali i okušati se u nekim već poznatim vještinama!

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.