eTwinning projekt Emocije

15.06. 2024.
eTwinning projekt Emocije posebno se usmjerio na socio emocionalno učenje te poboljšanje dobrobiti i otpornosti djece u jaslicama. Projekt se u suradnji s vrtićima iz Estonije i Norveške proveo u skupini Sovice.

Igra bez granica - Game without frontiers

30.05. 2024.
Tema ovog eTwinning projekta su igre djece na otvorenom, a kao završni produkti projekta izrađene su zbirke igara za djecu na otvorenom. Zbirke su interaktivne, djeca pomoću igre "kola sreće" biraju igru koju će igrati, ako igru ne znaju mogu pogledati video ili fotografije igre i uz uputu je odigrati.

Festival igre!

29.05. 2024.
Pozivamo djecu i roditelje da nam se pridruže na Festivalu igre koji će se održati u utorak, 4.06.2024. u 17,00 sati na dvorištu Dječjeg vrtića Viškovo (u slučaju lošeg vremena u dvorani).

Izložba eTwinning projekata

09.05. 2024.
Dječji vrtić Viškovo Dan Europe i Dan eTwinninga obilježava izložbom plakata eTwinning projekata provedenih u ovoj pedagoškoj godini. Izložbu možete pogledati na ulazu u vrtić.

Pužići su uredili terasu

07.05. 2024.
Dan prije Praznika rada, Pužići i njihovi roditelji, proveli su radno. U utorak, 30. travnja održana je akcija uređenja terase skupine Pužići. U uređenju su sudjelovali roditelji i djeca iz skupine. Zahvaljujemo se svima koji su svojim dolaskom omogućili da naša terasa poprimi novi izgled.

Radionica o moru

24.04. 2024.
Velika Mala istraživačica Dora bila je uključena u program Malih istraživača u prvoj godini njegova provođenja, a sada se kao studentica studija Znanosti o moru pridružila Malim istraživačima kako bi im prezentirala znanja o moru.

Gostovanje Judo kluba Kvarner

14.02. 2024.
U našem vrtiću ugostili smo Judo klub Kvarner koji je djeci u godini pred polazak u školu predstavio svoj klub te ih upoznao sa temeljnim specifičnostima juda.

Zeko peko

28.05. 2023.
U sklopu ovogodišnjeg projekta "Poticanje kulture čitanja" odgojna skupina Zečići je u suradnji s roditeljima izradila slikovnicu " Zeko Peko i njegovi novi prijatelji".

Dani vrtića

08.05. 2023.
Dane vrtića odlučili smo obilježiti kroz bitan zadatak ove pedagoške godine, a to je „Poticanje kulture čitanja“.

Priprema, pozor, sad!

03.04. 2023.
Pozivamo vas da nam se pridružite u pješačenju našim šetnicama i pješačkim stazama. Šetnje se odvijaju tijekom travnja, srijedom i petkom u 18.00 sati. Polazak je s parkirališta Milihovo uz pratnju licenciranih vodiča Planinarskog društva Viškovo. ​Pridružite nam se u rekreativnim šetnjama i upoznajte svoj zavičaj! Dobro došli!

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.