Hrvatski olimpijski dan

22.09. 2023.
U našem vrtiću, 11. rujna ove godine, vrtićka skupina Ježići i ove je godine uz igru, smijeh i zabavu obilježila Hrvatski olimpijski dan. Ovaj dan posvećen je promicanju važnosti sporta i olimpijskih načela: mira, solidarnosti, prijateljstva, tolerancije.

Mobilnosti stručnih djelatnika u Grčku i Švedsku

01.09. 2023.
U sklopu Erasmus+ projekta „Učenje na otvorenom za sve“ provedene su mobilnosti u Grčku i Švedsku. Tečajevi kojima su prisustvovale stručne suradnice i odgojiteljice vrtića bili su prilika za stavljanje poznatih sadržaja u novi kontekst i usvajanje novih metoda i znanja u planiranju aktivnosti na otvorenom prostoru s djecom svih mogućnosti.

Zeko peko

28.05. 2023.
U sklopu ovogodišnjeg projekta "Poticanje kulture čitanja" odgojna skupina Zečići je u suradnji s roditeljima izradila slikovnicu " Zeko Peko i njegovi novi prijatelji".

Dani vrtića

08.05. 2023.
Dane vrtića odlučili smo obilježiti kroz bitan zadatak ove pedagoške godine, a to je „Poticanje kulture čitanja“.

Priprema, pozor, sad!

03.04. 2023.
Pozivamo vas da nam se pridružite u pješačenju našim šetnicama i pješačkim stazama. Šetnje se odvijaju tijekom travnja, srijedom i petkom u 18.00 sati. Polazak je s parkirališta Milihovo uz pratnju licenciranih vodiča Planinarskog društva Viškovo. ​Pridružite nam se u rekreativnim šetnjama i upoznajte svoj zavičaj! Dobro došli!

Počele su maškare!

27.01. 2023.
I u vrtiću je zatulil Antonjski rog! Peto godišnje doba započelo je u našem vrtiću! U utorak, 17.01., tradicionalno smo podigli našeg pusta te se pritom dobro zabavili! Subotu nakon toga, 21.01., sudjelovali smo na veselom 22. Halubajskom karnevalu s maskom „Snjeguljice i patuljci“.

© Dječji vrtić Viškovo 2023. Sva prava pridržana.