Mobilnosti u Firenci

28.02. 2024.
Početkom listopada 2023. godine, tri odgojiteljice DV Viškovo sudjelovale su u mobilnostima u sklopu Erasmus+ projekta "Učenje na otvorenom za sve" u Firenci.

Gostovanje Judo kluba Kvarner

14.02. 2024.
U našem vrtiću ugostili smo Judo klub Kvarner koji je djeci u godini pred polazak u školu predstavio svoj klub te ih upoznao sa temeljnim specifičnostima juda.

Počel je PUST!

25.01. 2024.
Stiglo nam je najveselije i najšarenije vrijeme, peto godišnje doba kako mu tepaju: počel je Pust!

Pomoćnik za djecu s teškoćama u dječjem vrtiću

09.01. 2024.
U Dječjem vrtiću Viškovo uključivanjem pomoćnika za djecu s teškoćama u rad vrtića nastoji se olakšati djeci s teškoćama uključivanje u vrtić. Iskustvo nam pokazuje kako boravak i učenje djece s teškoćama u razvoju uvelike ovisi o dodijeljenom pomoćniku, on predstavlja jedan od ključnih čimbenika u uspješnoj tranziciji i prilagodbi djece u vrtićku skupinu.

Posjetio nas je Djed Božićnjak!

22.12. 2023.
U ponedjeljak, 18. prosinca, svojim dolaskom iznenadio nas je Djed Božićnjak! On je stigao iz daleke Laponije te razveselio mališane vrećama punim poklona! Veselju i uzbuđenju nije bilo kraja, a djeca su ga počastila i najljepšim božićnim pjesmama i čestitkama!

Dani vrtića

08.05. 2023.
Dane vrtića odlučili smo obilježiti kroz bitan zadatak ove pedagoške godine, a to je „Poticanje kulture čitanja“.

Priprema, pozor, sad!

03.04. 2023.
Pozivamo vas da nam se pridružite u pješačenju našim šetnicama i pješačkim stazama. Šetnje se odvijaju tijekom travnja, srijedom i petkom u 18.00 sati. Polazak je s parkirališta Milihovo uz pratnju licenciranih vodiča Planinarskog društva Viškovo. ​Pridružite nam se u rekreativnim šetnjama i upoznajte svoj zavičaj! Dobro došli!

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.