RZ mini interaktivno predavanje za roditelje i stručnjake: Slušanje - važna životna vještina

23.01. 2023.

Pozivamo vas na još jedno, ujedno i posljednje RZ mini interaktivno web predavanje za ovu pedagošku godinu pod nazivom Slušanje - važna životna vještina, koje će se održati četvrtak, 26. siječnja 2023. s početkom u 17:30 sati putem Zoom platforme.

Vještinu slušanja učimo od najranijih dana – u početku od roditelja, a kasnije i od svih ostalih ljudi s kojima smo u doticaju. Činjenica je da nas tijekom života dugotrajno, sustavno i vrlo temeljito poučavaju vještinama pisanja i čitanja. U vrlo maloj (svakako nedovoljnoj) mjeri poučavaju nas i vještini govorenja. No, vještini slušanja ne samo da nas ne poučavaju s namjerom i sustavno, već smo odmalena izloženi antimodelima za stjecanje te vještine, što znači da je učimo pogrešnim načinom. (prof. dr. sc. Lidija Arambašić)

Kako biste dobili mail s podacima za uključivanje potrebno je prethodno se registrirati na poveznici: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUkc-ivrjMuHNB3EKCUwQ0JAs2xkh7SS-o4

Planirano trajanje predavanja je 90 minuta.
Broj mjesta je ograničen.

Voditeljice predavanja su psihologinje Gorana Mišćenić i Sonja Pribela-Hodap.

Predavanja provodimo u suradnji s Centrom Rastimo zajedno kao nacionalnim partnerom Generali osiguranja u međunarodnoj inicijativi „The Human Safety Net", s ciljem pružanja podrške roditeljstvu.

Veselimo se još jednom druženju u online okruženju!

Jedan prozorčić čeka i vas!

 

  • Kontakt informacije
Dječji vrtić Viškovo -

Dječji vrtić Viškovo

Pošaljite upit

© Dječji vrtić Viškovo 2024. Sva prava pridržana.